Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/u170604632/domains/islandoflife.sk/public_html/vqmod/vqmod.php on line 675
 BODY BALANCE - molekuláris hidrogén tabletta
Kategóriák

BODY BALANCE - molekuláris hidrogén tabletta
3 5
BODY BALANCE - molekuláris hidrogén tabletta
2 vélemény
BODY BALANCE - molekuláris hidrogén tabletta BODY BALANCE - molekuláris hidrogén tabletta
29.70€
Darab:
Raktáron
 

A  molekuláris hidrogén  egy valóságos tudományos csoda!A maga nemében kategória teremtő. A BODY BALANCE molekuláris hidrogén tabletta lúgosító ásványok egyedi keveréke, amely aktív hidrogént szabadít fel a testben, ami azért nagy jelentőségű, mert – Szent-Györgyi Albertet idézve – „a hidrogén az élet üzemanyaga”.

Tudományosan bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott tény, hogy a molekuláris hidrogén a leghatékonyabb antioxidáns, mert képes nagyon gyorsan áthatolni minden biológiai membránon és be tud jutni minden sejtbe, szövetbe, sőt az agyba is. Szelektív antioxidánsként működik, amely csak a veszélyes szabad gyököket semlegesíti, miközben ő maga nem válik szabad gyökké (mint egyéb antioxidánsok). Mérésekkel, kísérletekkel igazolható, hogy a molekuláris hidrogén helyreállítja a vörösvértestek egészséges membránfeszültségét, szétválasztja az összetapadt vörösvérsejteket, aminek következtében javulhat a mikrokeringés és így jobb lehet  az agy, a tüdő, a szív, a vese működése. A molekuláris hidrogén jó hatással van  a krónikus sebek, fekélyek gyógyulására,  a csont-, és  ízületi fájdalmakra, gyorsabbá válhat a  regenerálódás műtétek után.

Tény, hogy magának a  hidrogénnek erős fájdalomcsillapító hatása van.  Segít semlegesíteni a tejsavat az izmokban, ezért különösen ígéretes az aktív sportot végzőknek, hogy jobb teljesítményt érjenek el, hamarabb regenerálódjanak a begyulladt inak, szalagok, stb.  A készítmény jelentősen lassíthatja az öregedést, mivel növeli a sejtek hidratáltságát, visszaállítja a kötőszöveti rostok épségét és emellett érvényesül rendkívüli antioxidáns hatása is.

A molekuláris hidrogén nem gyógyszer! Nem tulajdoníthatunk neki gyógyhatást – erre hivatalosan csak a gyógyszergyárak által előállított kemikáliák képesek. A molekuláris hidrogén csak természetes anyagokat tartalmaz, támogatja a szervezetünket abban, hogy beindulhassanak az öngyógyító folyamatok. Az itt leírtakat a szervezet csinálja, ami képes regenerálni
saját magát, ha megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat.


 Figyelmeztetés:

Az étrendkiegészítők szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 

TÉNYEK A LÚGOSÍTÁSRÓL ÉS OXIDÁCIÓRÓL:

Végeztünk néhány tesztet a Body Balance pozitív hatásairól, melyből kettő folyamatait itt találhatja.

VÉRTESZTEK:

A vér nagyon jó mutatója a szervezet savasodásának. A savasodás eredménye lehetnek a hideg lábak és kezek, görcsök a végtagokban és a rossz vérkeringés.
 
Nő, 60 éves – Body Balance fogyasztó
 
A képen balra láthatóak az egyes vérsejtek, amelyek egy agregációt alkotnak (vagyis torlódást), ez azt jelenti, hogy a test savas.
A jobb oldali képen látható (90 perccel 3 Body Balance tabletta bevétele után), hogy a vérsejtek már nem alkotnak torlódásokat, szabadon úszkálnak, ezáltal negatív töltéssel rendelkeznek. Ez a kép mutatja, hogy a test nem savas (optimális a pH értéke).


 
Férfi, 40 éves – Body Balance fogyasztó
 
A bal oldali képen ismét a szervezet savasodása figyelhető meg – a vérsejtek ugyanúgy túlzott torlódást alkotnak.
90 perccel 3 Body Balance tabletta használata után (jobb oldali kép) megfigyelhető, hogy a vérsejteknek negatív töltésük van, nem alkotnak torlódást, a test nem savas.

OXIDÁCIÓS TESZT
 
Az oxidáció elleni védelem demonstrálásának érdekében üveg tárolókba 3 darab szeget helyeztünk és tiszta, palackozott vízzel leptük el őket. Mindegyik edénybe pár csepp citrom levet adagoltunk, azzal a kivétellel, hogy a jobb oldali edénybe egyetlen Body Balance tabletta is került. Mindkét edény a kísérlet ideje alatt hermetikusan zárva volt és ugyanolyan körülmények között tároltuk.


 
3 nap után az eredmény lenyűgöző volt – a bal oldali edényben már megfigyelhetőek voltak a korrózió jelei (oxidáció), míg a jobb oldaliban, ahová hozzá került a Body Balance tabletta, az oxidációnak jele sem volt.


 
Az összehasonlítás érdekében az egész kísérlet kezdete utáni 17. napi állapotot mutatjuk.
Hozza meg Ön a következtetést. 

 
 

ÖSSZETEVŐK
 
Összetétel (1 tabletta): Hidrogén kalcium-foszfát (247 mg), magnézium-karbonát (88 mg), magnézium-oxid (29,5 mg), C vitamin – aszkorbinsav (15 mg), biotin (15 µg). Mikrokristályos cellulóz, maltodextrin. Csomósodástgátló anyagok: aerosil, magnézium-sztearát.
A Body Balance napi adagja szintén tartalmaz magnéziumot, kalciumot, C vitamint és biotint a meghatározott táplálkozási referenciaértékben.
 
A doboz tartalma: 80 tabletta
A doboz tömege: 75 g ± 5% (80 tabletta á 900 mg)
 

ADAGOLÁS
 
Ajánlott adagolás: 1-2 tabletta, 2-3x naponta min. ½ -1 órával étkezős előtt.
Az ideális mindjárt a reggeli ébredés után éhgyomorra és napközben a főétkezések közt szintén éhgyomorra, hogy a hidrogén a legjobban és a leggyorsabban képződhessen.
Leghatékonyabb a folyamatos fogyasztás / naponta többször 1 tabletta / pl. 3x1 vagy 4x1 esetleg 3x2
Igyon megfelelő mennyiségű tiszta vizet. Ideális a klórmentes (szűrt vagy palackozott) víz, legjobb pár csepp citromlével.
 
Fontos tudni, hogy minden ember a saját optimális napi adagját idővel maga szabályozza / ezt az energia és teljesítmény alapján fogja érezni/. Az adagolás / mennyiség és időtartam / az adott mentális és fizikai állapottól, egészségügyi helyzettől, sportolási és fizikai megterheléstől, sérüléstől, gyulladástól, operációtól...függ. Valakinél hosszútávon elegendő a napi 3 tabletta, valaki másnál a 4 és több. A legfontosabb a rendszeres napi fogyasztás, mert a hidrogén fontos szerepet játszik a metabolizmusban.
A sportolóknál ajánlott nagyobb fogyasztás / nagyobb az oxidatív stressz/, a terhelés előtt és után is kell szedni belőle, de lehet a terhelés alatt is, ha ez hosszobb ideig tart.
Közvetlenül alvás előtt ne fogyassza a sok energia és vitalitás miatt.
 
A mi tippünk: mivel a hidrogén egy elem, amely segít a szövetek és a bőr megfiatalításában és regenerálódásában, erőteljesen növeli a többi tápláló összetevő, táplálákkiegészítő vagy kozmetikai termék hatékonyságát. A Body Balanc nem hiányozhat a kozmetikai és masszázs szalonok, sportklubok, fitness centrumok kínálatából...a női közmetikai szerek közül és a sportolói táskákból, valamint a háztartásokból sem. Ideális az egész Royal Green termékcsaláddal és egyéb táplálékkiegészítőkkel való alkalmazása.
 
A termék nem helyettesíti a napi táplálkozást! Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget! Nem ajánlott 10 év alatti gyermekeknek! Gyermekektől védve tárolandó! Tárolja száraz és fénytől védett helyen, 25 ° C mellett. Minimális felhasználhatóság a doboz alján jelzett időpontig.
 
A termék besorolása:
Body Balance – étrend-kiegészítő.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Az alábbi mezőbe adja meg a kódot: Ajánlja a terméket!
* Az Ön neve:
* Az Ön e-mail címe:
Adja meg az ismerőse e-mail címét:
* Az ismerőse e-mail címe:
Üzenet az ismerősnek:

Az elküldött e-mal tartalmazni fogja az Ön nevét és e-mail címét.

* Az alábbi mezőbe adja meg a kódot:

*Az ismerőse e-mail címét nem menti el a rendszer*