Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/u170604632/domains/islandoflife.sk/public_html/vqmod/vqmod.php on line 675
Rólunk
Kategóriák


Rólunk

Cégünk küldetése, hogy az embereket olyan termékekhez juttassuk hozzá, amelyek csakis tiszta, természetes alapanyagokból készülnek. Ezek a termékek gyors és érzékelhető változást hoznak az egészségügyi állapotukba.
 
Termékeink egész palettájával készen állunk szolgálni vásárlóinkat, hogy abban a tudatban éljenek, hogy van hatékony és biztos megoldás az egészségük megőrzésére.
 
Szerettük volna elérni, hogy az Island of Life által kínált termékekre úgy tekintsenek, mint egy házi patikára és érezzék, hogy még létezik remény az életminőségük javítására.
 
Cégünk, a Bestway Global s.r.o.  2008 óta az egészség szolgálatában áll. Új online üzletünkkel, az Island of Life céggel 2013-tól új korszak nyílt meg előttünk.
Rendelkezünk nyugat európai és amerikai piacokon szerzett tapasztalatokkal. Legfontosabb tevékenységünk a táplálékkiegészítők és szupertáplálékok értékesítése, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges élethez.
 
Munkánk második fő területe, hogy a lehető legtöbb ember számára eljuttassuk az egészséges életmód lehetőségét. Ebben segít nekünk az egyedülálló kedvezményes program, ami biztosítja a vásárlóink számára a legolcsóbb piaci árakat.
 
Köszönjük a bizalmat                      Island of Life